TENA Prenumeration

TENA Prenumeration köpvillkor

Med Tenabutikens prenumerationsservice kan du få automatiska leveranser av våra produkter. Du kan välja att få en ny prenumeration varje månad, varannan månad, eller en gång i kvartalet. När du har startat en prenumeration kommer vi att skicka en ny leverans löpande enligt ditt prenumerationsintervall tills dess att du väljer att säga upp prenumerationen. 

Mer information om hur du startar, uppdaterar eller säger upp din prenumeration hittar du under Frågor och Svar samt i vår Steg-för-Steg guide för TENA Prenumeration. 

Läs vår Integritetspolicy för information om hur vi hanterar din personliga information.

TENA Prenumeration Leveranstid

Du kommer att få din första leverans 2-5 dagar efter att du har startat din prenumeration. Därefter kommer vi att skicka en ny order enligt ditt valda prenumerationsintervall. 

Vi kan inte garantera en specifik dag för din leverans. Datumet som du ser under "Mina prenumerationer" är nästa orderdatum. Detta är dagen då ordern processas och skickas till lagret för att plockas ihop och packas för att skickas till dig. Våra leveranser tar 2-5 dagar så du kan förvänta dig din leverans maximalt 5 dagar efter orderdatumet. 

För information om hur du ändrar ditt nästa orderdatum, klicka här

För sena leveranser (mer än 5 dagar) har du rätt att cancellera din order och få pengarna tillbaka. 

TENA Prenumeration Priser

Du kommer alltid att få det aktuella priset i webshopen på dagen för din prenumerationsorder. Det innebär att priset kan ha ändrats sedan du startade din prenumeration. När ordern har skapats får du en orderbekräftelse via email där du ser det aktuella priset. Skulle priset innebär att du ändrar dig och inte vill ha din order har du alltid rätt att returnera varan inom 14 dagar och få pengarna tillbaka. Läs mer om vår Returpolicy.

Fraktkostnaden adderas till din prenumeration enligt aktuellt pris i webshopen på samma sätt som produktpriset. 

För mer information om våra priser läs HÄR

TENA Prenumeration Rabatter och Erbjudanden

Vi har prenumerationsrabatt på 5% för alla prenumerationsordrar. Prenumerationsrabatten gäller enbart produktkostnad och inte fraktkostnad.

Om det är en rabatt i webshopen samma dag som din order, och som är bättre än prenumerationsrabatten på 5%, kommer du automatiskt att få den aktuella rabatten istället.

Exempel:

  • Erbjudande “20% på alla TENA Lady produkter”:  Du får 20% rabatt på alla TENA Lady produkter i din prenumeration. Du får inte 20%+5% rabatt. 
  • Erbjudande “Köp 3 TENA Men Active Fit få 4”: Om du har 3 TENA Men Active Fit i din prenumerationsorder får du en gratis extra paket TENA Men Active Fit med din order (25% rabatt). Du får inte 5% rabatt ovanpå detta.  
    Om du har 2 eller färre TENA Men Active Fit in din prenumerationsorder får du 5% rabatt som vanligt.
  • Erbjudande “Köp 2 TENA Tvättkräm få 15% rabatt”: Om du har minst 2 TENA Tvättkräm i din prenumerationsorder får du 15% rabatt för dessa produkter. Du får inte 15% + 5%.
    Om du har 1 TENA Tvättkräm i din prenumerationsorder får du 5% rabatt.

TENA Prenumeration Rabattkoder

Du kan använda en rabattkod när du startar din prenumeration. Rabatten kommer bara att gälla för den första leveransen. Det är inte möjligt att lägga in rabattkoder för de följande leveranserna då dessa sker automatiskt.

TENA Prenumeration Betalningar

När du startar en prenumeration genom att lägga din första order kan du välja att betala med kort, faktura eller banköverföring. Om du väljer att betala med kort kommer dina kortuppgifter att lagras säkert hos vår partner för kortbetlaningar, Klarna. Anledningen till att vi sparar dina kortuppgifter är för att kunna dra pengar från ditt kort automatiskt vid nästa orderdatum. 

Om vi märker att ditt kort är påväg att gå ut kommer vi att skicka ett mail till dig där vi ber sig att avsluta din prenumeration och starta en ny med ett uppdaterat betalkort. 

Om vi inte kan dra pengar från ditt kort på orderdagen kommer din order att cancelleras. Du kommer att få information om att din order har blivit stoppad och du kan därefter starta en ny prenumeration.  

Om du väljer att betala med faktura kommer du att få en faktura när du startar din prenumeration och sedan varje gång det är dags för en ny leverans. 

För banköverföring så dras pengar från ditt konto när det är dags för en ny leverans. 

Läs mer om betalningar i Tenabutiken.se HÄR

TENA Prenumeration Avsluta din prenumeration

TENA Prenumeration har ingen uppsägningstid. Du kan säga upp din prenumeration närsomhelst fram till orderdatum. För att avsluta din prenumeration, gå till "Mina Prenumerationer" och klicka på det röda krysset vid den eller de produkter som du vill avsluta prenumerationen för och slutligen konfirmera att du vill avsluta genom att klicka "OK" i pop up-rutan som kommer upp.  

Vill du returnera eller reklamera en produkt? Läs vår Returpolicy