Registrering på webbplatsen

Observera att du behöver ha antingen mobiltelefon eller e-mailadress för att kunna handla i TENA Butiken då du kommer att få avisering om din leverans via SMS alternativt e-mail.

Jag lägger regelbundet ordrar och vill spara mina uppgifter för att spara mig tid. Hur gör jag detta?

Klicka på "Skapa konto" (finns under Logga in i menyn till vänster). Fyll i alla fält (röda stjärnor markerar att det är obligatoriska fält). Se till att "e-postadressen "/" Bekräfta e-postadress" fälten matchar, och att "Skriv nytt lösenord"/"Bekräfta nytt lösenord" fälten även de matchar. Kryssa i rutan för att godkänna våra Villkor - ta dig tid att läsa dessa, eftersom de kan skilja sig från andra nätbutiker. Skriv in bokstäver och siffror i bilden i rutan. Klicka på "Skapa konto". Din anmälan kommer att bekräftas. I händelse av fel eller tomma fält, får du ett felmeddelande som berättar problemet.

Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag nu?

Om du har glömt ditt lösenord, klicka på "Har du glömt ditt lösenord" under inloggningsrutan. Du blir då ombedd att ange din e-post. Fyll i din e-post och klicka sedan på den blå pilen. Ett mail med instruktioner om hur du byter lösenord skickas till din e-postadress . I vissa fall kan det filtreras till Skräppost så vänligen kontrollera dessa mappar. Vi rekommenderar att du ändrar det nya lösenordet till något du enkelt kan komma ihåg.

Jag kan inte logga in på mitt användarkonto, vad är fel?

Prova att skicka efter nytt lösenord på hemsidan genom att klicka på Glömt lösenord och fyll i din mailadress (den som är registrerad på (Tenabutiken.se). Mailet kan hamna i mappen Skräppost i mailen. Skapa därefter ett nytt lösenord genom att klicka på länken i mailet.

Lösenordet måste vara minst 7 tecken (bokstäver eller siffror) och måste vara samma på båda raderna, klicka därefter på Spara. När det nya lösenordet är sparat kommer det upp en pop-up ruta med texten ”Lösenordet har ändrats” och du kan då logga in vanligt med det nya lösenordet.

Om det ändå inte funkar att logga in vänligen kontakta Tenabutiken kundservice på tenabutiken@referens-tm.se